Schrijnwerkerij De Roover & Zoon BV:
karaktervol vakmanschap in ambachtelijke schrijnwerken

De aanpak van Schrijnwerkerij De Roover & Zoon BV

Schrijnwerkerij De Roover & Zoon BV creëert uniek buitenschrijnwerk voor woningen met persoonlijkheid. Ons vakmanschap benadrukt de charmante eigenschappen van uw woning. En zorgt voor een natuurlijke, warme toets voor elke bouwstijl.


Alle houten ramen, deuren en poorten op maat worden vervaardigd in ons eigen atelier. En met zorg geplaatst door onze eigen vakmensen.

Het ontstaan van onze schrijnwerkerij 

Zaakvoerder Paul De Roover richtte Schrijnwerkerij De Roover & Zoon BV op in 1991, na een carrière van 17 jaar als schrijnwerker. 

Wat startte als een kleine, zelfstandige zaak groeide uit tot een bloeiende onderneming die een sterke reputatie opbouwde op het gebied van ambachtelijke, stijlvolle schrijnwerken.

Ontdek meer realisaties

Gespecialiseerd in karakter

De specialiteit van het huis, dat zijn houten ramen en deuren in retro- of pastorijstijl. Woningen worden afgewerkt met authentieke moluren, die elk gebouw een gevoel van grandeur meegeven. En dankzij de nieuwste technologische ontwikkelingen behoren ook sectionale poorten tot het dienstenaanbod.

De toekomst: ruimte voor vakmanschap en eerlijkheid

Vandaag wordt het familiebedrijf nog steeds geleid door Paul, samen met zijn zoon. De toekomst oogt rooskleurig, nu klanten steeds meer op zoek gaan naar authentieke elementen, eerlijke materialen en puur vakmanschap.

Hebt u vragen over ons aanbod of wilt u uw project met ons bespreken? 

Aarzel dan niet om ons te contacteren. 

Contacteer ons snel